Direct een dakdekker nodig?Bel 085 106 1651Of vul het formulier in

Reviews over Dakreparatie Nederland

Wij staan in Waalwijk voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Waalwijk, hoofdvestiging Rotterdam

Schrijf een review

Deel uw ervaring met Dakreparatie Nederland

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1651

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Door M.S
Op 19 april 2023
10

Na ons dak door een bedrijf met dakfolie was bewerkt en daardoor verpest was hebben deze 3 dakdekkers van dakreparatie nederland ons dak geheel vernieuwd. Super blij mee zeer netjes en snel. Op naar de volgende daken die ze gaan vernieuwen. Zeker een aanrader.Bedankt jongens


Door H.K
Op 5 april 2023
10

De drie dakdekkers werkten snel en zorgvuldig, Het resultaat is prima!


Door T.R
Op 30 maart 2023
10

Professioneel, vakkundig, snelle service en echt vriendelijk contact.Monteur's zijn netjes en beleefd. Offerte was redelijk . Oplossing binnen 2 dagen. Geen opdringerige verkooppraatjes. Wanneer ik weer iets aan mijn dak mocht krijgen bel ik als eerste Dakreparatie Nederland.


Door E. A.
Op 27 december 2022
2

Wanneer u een betrouwbaar bedrijf wilt, kunt u beter een ander bellen. Twee maanden geleden hebben ze werkzaamheden gedaan aan ons dak, maar daardoor zijn juist lekkages ontstaan. Er wordt niet gereageerd op mails, bellen, smsen. Terwijl er tien jaar garantie is beloofd. Kortom, zeer slecht, wij gaan juridische stappen ondernemen.


Door Martin Roos
Op 26 oktober 2022
8

Dakreparatie Nederland heeft bij ons de dakbedekking vernieuwd. Eerst een inspectie uitgevoerd, daarna een duidelijke offerte opgemaakt. Het werk is deskundig, voortvarend en professioneel op één dag uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!


Door MN
Op 22 september 2022
10

Nette jongens, mooi werk afgeleverd, nieuwe dakbedekking plus koven rondom dakkapel, erg tevreden.


Door Peter van den Heuvel
Op 13 september 2022
10

Energieke jongeman die met enkele personeelsleden binnen twee dagen onze platte daken een nieuwe bituumlaag heeft gegeven. Daken zien er weer perfect uit en nu mogen de zonnepanelen komen.


Door Shanelva Boerleider
Op 4 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud

Door D.K
Op 8 juni 2022
10
Review heeft geen inhoud

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Dakreparatie Nederland

Dakreparatie Nederland is uw allround, ervaren dakdekker bij u in de regio. Voor kleine reparaties, grootschalig herstel, complete dakrenovaties en nieuwe platte of schuine daken. Kies een betrouwbare en ervaren dakdekker die door de jaren heen alle soorten dakbedekking heeft gezien en behandeld. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief en altijd voorzien van een garantie van minimaal 10 jaar.


Logo van VCA
VCA

Reviews van Dakreparatie Nederland

Door M.S
Op 19 april 2023
10

Na ons dak door een bedrijf met dakfolie was bewerkt en daardoor verpest was hebben deze 3 dakdekkers van dakreparatie nederland ons dak geheel vernieuwd. Super blij mee zeer netjes en snel. Op naar de volgende daken die ze gaan vernieuwen. Zeker een aanrader.Bedankt jongens

Door H.K
Op 5 april 2023
10

De drie dakdekkers werkten snel en zorgvuldig, Het resultaat is prima!

Door T.R
Op 30 maart 2023
10

Professioneel, vakkundig, snelle service en echt vriendelijk contact.Monteur's zijn netjes en beleefd. Offerte was redelijk . Oplossing binnen 2 dagen. Geen opdringerige verkooppraatjes. Wanneer ik weer iets aan mijn dak mocht krijgen bel ik als eerste Dakreparatie Nederland.

Door Martin Roos
Op 26 oktober 2022
8

Dakreparatie Nederland heeft bij ons de dakbedekking vernieuwd. Eerst een inspectie uitgevoerd, daarna een duidelijke offerte opgemaakt. Het werk is deskundig, voortvarend en professioneel op één dag uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!

Door MN
Op 22 september 2022
10

Nette jongens, mooi werk afgeleverd, nieuwe dakbedekking plus koven rondom dakkapel, erg tevreden.

Door Peter van den Heuvel
Op 13 september 2022
10

Energieke jongeman die met enkele personeelsleden binnen twee dagen onze platte daken een nieuwe bituumlaag heeft gegeven. Daken zien er weer perfect uit en nu mogen de zonnepanelen komen.

Door Shanelva Boerleider
Op 4 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door D.K
Op 8 juni 2022
10
Review heeft geen inhoud