Daklekkage in Waalwijk?

Vertoont uw dak mankementen en constateert u lekkage? Dan is het hoog tijd om een professional in te schakelen. Zo voorkomt u grotere schade aan uw dak, woning en eigendommen. In Waalwijk en omstreken roept u hiervoor de hulp in van All-in Dakonderhoud B.V.. We sporen de bron van de daklekkage op en zorgen voor snel herstel.

Lekkage aan platte en schuine daken

Of u nu een plat dak op uw woning hebt of een schuin dak: wij zorgen ervoor dat het lek wordt hersteld. In beide typen daken hebben we veel ervaring, en die zetten we met plezier voor u in. Bij platte daken is het vaak nodig om een nieuwe kitlaag of om glasvlies op de bedekking aan te brengen. Bij schuine daken bevindt de lekkage zich regelmatig bij de nokvorst of bij de dakpannen. Het kan lastig zijn om de precieze locatie van het lek te achterhalen. Lukt het u niet om de exacte plaats te vinden? Wij zijn u met plezier van dienst.

Heeft u een lekkage aan uw dakkapel of serre? Zorgen zonnepanelen voor daklekkage? Ook in die gevallen kunt u op ons rekenen in de regio Waalwijk. Neem contact met ons op, en we verhelpen vervolgens de problemen!