Stormschade aan uw dak in Waalwijk?

Een storm kan voor flinke schade aan uw woning zorgen. Vooral daken hebben het vaak zwaar te verduren. Zijn er dakpannen weggewaaid, lekt uw dak of heeft u een andere vorm van schade? Roep dan de hulp in van een dakdekker. In de regio Waalwijk kunt u hiervoor terecht bij Daktechniek Advice. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om de stormschade te herstellen!

Dakpannen los?

Extreme weersomstandigheden resulteren soms in behoorlijke stormschade aan daken. Hierbij kunt u denken aan harde wind die ervoor zorgt dat dakpannen los komen te zitten of zelfs wegwaaien. Ook kan er lekkage optreden. Sommige daken blijken niet intensieve sneeuwval niet aan te kunnen. Ook dan ontstaat er schade aan de bovenkant van uw woning. Met welk mankement de storm u ook heeft opgezadeld: onze vakmannen kunnen het voor u oplossen.

Neem contact op

Wilt u ons inschakelen om de stormschade aan uw dak te herstellen? Neem dan contact met ons op. Het maakt niet uit hoe vroeg of laat u belt. In spoedgevallen bieden wij u namelijk een 24-uurs service! Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen op het telefoonnummer 0416 - 79 90 20. We komen vervolgens zo vlug mogelijk bij u langs in Waalwijk of omstreken, en herstellen de schade. U kunt vertrouwen op onze snelle service!