Dakrenovatie Waalwijk

Wilt u uw dak laten renoveren, uw dakbedekking vervangen of een dakinspectie laten uitvoeren? In Waalwijk staan wij van All-in Dakonderhoud B.V. u graag bij met iedere dakrenovatieklus. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact met ons op via 073 - 204 58 06.

Functie dakrenovatie Waalwijk

Een dak van goede kwaliteit zorgt voor een hogere waarde van het huis en een lagere energierekening. Met onze Nederlandse weersomstandigheden moet een dak veel doorstaan. Wind, regen, sneeuw en vorst kunnen allemaal leiden tot slijtage aan uw dak. Dit kan resulteren in kleine beschadigingen, maar ook in doorzakking of aantasting van de dakconstructie.

Dakrenovatie is niet hetzelfde als dakreparatie. Bij dakrenovatie wordt er altijd iets vernieuwd aan het dak. Zo wordt het bijvoorbeeld energiebesparender of waterafstotend gemaakt. Het is niet altijd nodig om het dak te laten renoveren, soms volstaat een reparatie. Maar zeker als uw dak al wat ouder is en u regelmatig tegen dezelfde problemen aanloopt, kan dakrenovatie een verstandige keuze zijn.

Dakinspectie Waalwijk

Kleine beschadigingen kunnen leiden tot grote schade en hoge onkosten. Dergelijke onkosten en onveilige situaties zijn te voorkomen door het tijdig renoveren van uw dak. Wanneer u zulke kleine beschadigingen opmerkt, kunt u dus het beste meteen aan de bel trekken bij een professionele dakdekker.

Als u twijfelt aan de conditie of de kwaliteit van uw dak, kunt u All-in Dakonderhoud B.V. vragen om een professionele dakinspectie uit te laten voeren. We zouden aanraden zo’n inspectie eens in de paar jaar te laten uitvoeren. Tijdens een dakinspectie wordt het dak uitgebreid onderzocht op beschadigingen in de dakbedekking of dakconstructie.

Kosten dakrenovatie Waalwijk

Afhankelijk van het soort beschadigingen, het type dakbedekking en de dakgrootte kunnen de kosten van dakrenovatie variëren. Zo is het veel voordeliger om bitumen dakbedekking te vervangen, dan dakpannen dakbedekking. En het kost veel minder tijd om een plat dak te renoveren dan een schuin dak. Het kost gemiddeld zo’n 1500 euro om een plat dak te renoveren. Bij een schuin dak ligt dat bedrag rond de 5000 euro.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Er zijn een aantal dingen die u mee kunt nemen in uw overweging als u het dak laat renoveren. Als u ook nog andere dakwerkzaamheden overweegt, is het voordelig om deze te combineren met de dakrenovatie. U zou bijvoorbeeld tegelijkertijd zonnepanelen of dakisolatie kunnen laten plaatsen, of uw dak kunnen laten reinigen.

Het is daarnaast belangrijk om ervan verzekerd te zijn dat het dak een goede luchtdichtheid houdt. Dit om te voorkomen dat er ongewenste luchtstromen ontstaan, die gepaard gaan met warmteverlies. Is het mogelijk dat er asbest in uw dak zit? Dit is ook zeker iets om rekening mee te houden. Als dit het geval is kunt u het beste de complete dakbedekking laten vervangen. Tot slot heeft u soms, behalve een dakdekker, ook een architect nodig voor het plannen van dakrenovatie. Vraag uw dakdekker hierin om advies.

Contact met All-in Dakonderhoud B.V. voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij All-in Dakonderhoud B.V. bieden we professionele resultaten en snelle service tegen een scherp tarief. Onze dakdekkers leveren passend advies. We informeren u graag over alle mogelijkheden voor uw dak. We kunnen dan eventueel ook meedenken over de combinatie met andere werkzaamheden.

Bent u op zoek naar een dakdekker die u kan helpen met het inspecteren of renoveren van uw dak? In Waalwijk staan we bij All-in Dakonderhoud B.V. voor u klaar voor iedere dakrenovatieklus. Wacht niet te lang, bel naar 073 - 204 58 06 of maak gebruik van het contactformulier en er staat zo snel mogelijk een vakman bij u voor de deur.