Deskundige dakreparatie in Waalwijk

Heeft u problemen met uw dakgoten? Zitten er dakpannen los? Moet de nokvorst hersteld worden? Dan bent u op zoek naar een ervaren dakdekker. In de regio Waalwijk roept u de hulp in van Daktechniek Advice. Dankzij onze snelle en zorgvuldige service kunt u erop vertrouwen dat uw dak er daarna weer als nieuw bijligt. Zowel voor reparaties aan platte en hellende daken kunt u bij ons terecht. Voor een dakbedekking reparatie kunt u altijd op ons rekenen!

Plat dak repareren

Een plat dak is vaak bedekt met bitumen, EPDM of PVC. Hieraan kunnen beschadigingen optreden, waardoor er bijvoorbeeld een lek ontstaat. Om dit te herstellen kunnen we een laag van speciale kit of glasvlies aanbrengen. Dan zit u er gegarandeerd weer droog bij.

Dakreparatie van hellende daken

Heeft u een mankement aan uw schuine dak? In veel gevallen zal het dan om problemen met dakpannen gaan. We voeren dan een dakpan reparatie voor u uit. Kampt u met lekkage, of wilt u ons inschakelen voor nokvorst reparatie? Ook dan zijn we u met plezier van dienst.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in dakreparatie? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 0416 - 79 90 20, of vul het contactformulier in. In Waalwijk en omgeving staan we voor u klaar!