Dakisolatie in Waalwijk

Dakbedekking beschermt uw woning tegen (weers)invloeden van buitenaf, zoals storm, kou en hitte. Maar alleen dakpannen of bitumineuze dakbedekking zijn niet genoeg om uw woning volledig te kunnen isoleren. Er zal op deze wijze altijd nog tocht of hitte door uw dak heenkomen. U heeft veel baat bij dakisolatie. Dit zorgt ervoor dat uw dak hermetisch wordt afgesloten. Een dakisolatie is ook te zien op uw energierekening: u hoeft aanzienlijk minder te stoken omdat de warmte beter in uw huis blijft hangen.

De specialisten van All-in Dakonderhoud B.V. dragen uw dak een warm hart toe. De vakmannen hebben veel expertise en kennis in huis om uw dakisolatie naar wens uit te voeren. Laat ook een dakisolatie in de regio Waalwijk uitvoeren door ons netwerk van experts!

Soorten dakisolatie

Als u besluit om een dakisolatie te laten uitvoeren dan zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Allereerst is het van belang om een materiaalsoort uit te kiezen. Onze specialisten op het gebied van dakisolatie werken met verschillende materialen:

  • Hardschuimplaten; brandvertragend en milieuvriendelijk
  • Glaswol; waterafstotend en geluidsisolerend
  • Steenwol; onbrandbaar en waterafstotend
  • Noppenfolie (aluminium); dampdicht en vriendelijk in gebruik

Daarnaast kunnen we zowel dakisolatie aan de binnenkant en buitenzijde uitvoeren. Weet u niet precies wat in uw situatie de beste keuze is wat materialen en isolatielocatie betreft? We adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dak isoleren in Waalwijk of omgeving? Wij helpen u graag!